Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie cosmetica oficii

Reparatie cosmetica oficiilor este o opțiune excelentă atunci când trebuie să reîmprospătați rapid interiorul. Constructorii vor lipi tapet nou sau vor revopsi pereții și tavanul, vor înlocui pardoseala, fără a reamenaja spațiul. Experții noștri vor putea da un nou suflet spațiului dvs. de birou.

Avantajul nostru este o echipă de specialiști specializați care lucrează într-o singură echipă. Aceasta înseamnă executarea de înaltă calitate a reparațiilor cosmetice la cheie la birou. Designerii noștri se asigură că constructorii respectă proiectul. Pentru a comanda o renovare de birou, lăsați o solicitare pe site-ul web sau sunați-ne la numărul de telefon indicat pe site-ul web. După acord, specialistul nostru va veni la dumneavoastră, vă va inspecta biroul, va face calcule și va face o estimare.

Reparatie cosmetica oficii este o modalitate excelentă de a vă împrospăta rapid interiorul.
Demontarea

Demontarea materialelor vechi de finisare precum tapet, pardoseală, elemente decorative

Grund

Amorsarea suprafețelor pe care se vor efectua lucrări de finisare

Pictarea sau lipirea pereților

Vopsirea pereților sau tapetarea, în funcție de solicitările dvs. sau de designul interior

Așezarea podelei

Instalarea pardoselii alese de dvs : laminat, parchet, covor etc.

Înlocuirea prizelor și a comutatoarelor

Înlocuirea părții decorative a prizelor și a întrerupătoarelor fără lucrări majore prin cablare.

Instalarea corpurilor de iluminat

Instalarea candelabrelor și a altor corpuri de iluminat într-un loc existent.

Schema lucrărilor de reparații cosmetice oficiului

Inspecția obiectelor, bugetarea

Lăsați o solicitare de măsurători, momentul vizitei specialistului nostru este convenit. El inspectează sediul, estimează costul reparațiilor.O estimare este făcută și predată clientului. Veți cunoaște costul și durata reparației.

Selectarea materialelor de construcție

Specialistul nostru va face o listă completă a tuturor materialelor necesare. Conform designului interior al spațiilor dvs., el vă va explica la ce materiale ar trebui să fiți atenți, vă va spune cum să economisiți bani.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda repratie la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, vii și verifici personal calitatea muncii. În plus, oferim servicii de curățenie și veți veni imediat în camera curată. Garanție pentru reparații cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente