Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie apartamente la cheie

Suntem angajați în reparatii apartamentelor la cheie din Chișinău și Moldova de peste 5 ani și apreciem încrederea clienților noștri. Prin urmare, oferim o garanție de 2 ani pentru lucrările de reparatie la cheie. Dacă se întâmplă ceva, observați defecte, atunci le vom remedia pe cheltuiala noastră cât mai curând posibil. Reparăm apartamente de orice dimensiune, complexitate, în orice stare.

Pentru a comanda o reparatie la cheie a apartamentelor în Chișinău sau Moldova, lăsați o solicitare pe site-ul web sau sunați la numărul de telefon indicat pe site. Managerul nostru vă va contacta, vă va clarifica detaliile și va stabili ora sosirii unui măsurător specializat, precum și, dacă este necesar, a unui proiectant.

Fără aceasta, este imposibil să aflați costul exact al reparației apartamentului. Doar după vizita specialistului nostru puteți face o estimare exactă și puteți începe să lucrați.

Oferim o gamă completă de servicii de reparatii a apartamentelor în Moldova.

Etapele reparatii a apartamentelor la cheie

Cost estimat

Lasă o cerere de reparatie apartamentelor prin telefon sau prin intermediul site-ului web. Specialistul nostru va veni la tine. El va inspecta apartamentul, vă va asculta dorințele și va calcula prețurile pentru reparatie la cheie.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Alegerea materialelor de finisare

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cumpărarea și expedierea materialelor de construcție. Vom aduce și descărca independent tot ce aveți nevoie.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala apartamentelor la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda renovarea unui apartament la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, veniți la apartament și verificați personal calitatea lucrării. În plus, oferim servicii de curățenie și veți ajunge imediat la un apartament curat. Garanție pentru renovarea apartamentelor cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente