Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie EURO case

Standardele de calitate pentru reparatie europeană a caselor înseamnă că colțurile pereților trebuie să fie perfect uniforme - în caz contrar, va apărea un decalaj vizibil între perete și plinte. Soclurile din casă ar trebui să fie amplasate la o înălțime de 30 de centimetri de podea, iar întrerupătoarele la o înălțime de 90 de centimetri, acest aranjament este cât se poate de convenabil. Încredințați reparatii casei dvs. profesioniștilor - de mai bine de 5 ani am renovat deja sute de metri pătrați de spații rezidențiale în conformitate cu standardele europene și știm să vă facem casa nu numai frumoasă, ci și confortabilă.

Euro reparatie unei case sau cabane private este un nou aspect, înlocuirea utilităților, cum ar fi conductele de apă, cablurile electrice și sistemele de ventilație. De asemenea, finisarea conform unui proiect individual de proiectare. Nu trebuie să angajați toți specialiștii individual și pe cont propriu - o echipă completă de specialiști va lucra la renovarea locuinței dumneavoastră.

Ce include reparatie euro case

Inspecția obiectelor, bugetarea

Lăsați o solicitare de măsurători, momentul vizitei specialistului nostru este convenit. El inspectează sediul, estimează costul reparațiilor.O estimare este făcută și predată clientului. Veți cunoaște costul și durata reparației.

Selectarea materialelor de construcție

Specialistul nostru va face o listă completă a tuturor materialelor necesare. Conform designului interior al spațiilor dvs., el vă va explica la ce materiale ar trebui să fiți atenți, vă va spune cum să economisiți bani.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda repratie la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, vii și verifici personal calitatea muncii. În plus, oferim servicii de curățenie și veți veni imediat în camera curată. Garanție pentru reparații cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente