Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie oficii

Fiecare companie dorește să facă reparații în birou rapid și eficient, deoarece fiecare zi de nefuncționare este o pierdere de bani. Prin urmare, costul real al reparatii oficiu este întotdeauna mai mare decât prețul materialelor de construcție și costul serviciilor echipei de construcții.

Reparatie oficiilor și a spațiilor comerciale este de mai multe tipuri și niveluri de complexitate. Reparatie biroului - când trebuie doar să actualizați interiorul. Revizuire - atunci când aveți nevoie de o reamenajare a spațiilor, transferul zidurilor, crearea de noi pasaje. Alegând un serviciu de reparații la birou la cheie, rezultatul va fi mai bun, deoarece specialiști cu profiluri diferite vor lucra în același timp pe obiect, ceea ce va oferi o implementare mai rapidă a reparației dvs. Dacă oficiul este situat într-un nou centru de afaceri și nu există decor, atunci lucrările vor începe cu nivelarea tuturor suprafețelor. Fiecare etapă a lucrării este finalizată după o verificare amănunțită a calității muncii efectuate.

Etape de reparatie și decorarea oficiului

Inspecția obiectelor, bugetarea

Lăsați o solicitare de măsurători, momentul vizitei specialistului nostru este convenit. El inspectează sediul, estimează costul reparațiilor.O estimare este făcută și predată clientului. Veți cunoaște costul și durata reparației.

Selectarea materialelor de construcție

Specialistul nostru va face o listă completă a tuturor materialelor necesare. Conform designului interior al spațiilor dvs., el vă va explica la ce materiale ar trebui să fiți atenți, vă va spune cum să economisiți bani.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda repratie la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, vii și verifici personal calitatea muncii. În plus, oferim servicii de curățenie și veți veni imediat în camera curată. Garanție pentru reparații cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente