Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie cosmetica case

Interiorul unei case private își pierde aspectul în timp, tapetul se desprinde sau plăcile se desprind, apar zgârieturi pe laminat sau chiar și înlocuirea pardoselii. Redecorarea casei este un mod rapid și economic de a împrospăta interiorul casei. Specialiștii noștri vor lipi noi tapete, vor înlocui pardoseala și vor reînnoi plafoanele. Redecorarea nu va necesita un nou aspect al casei - proiectantul va putea actualiza interiorul fără lucrări majore.

Redecorarea casei începe cu o vizită gratuită de specialitate. Sarcina lui este să afle dorințele, să inspecteze camerele, să facă măsurători. În aceeași zi, va fi posibil să se anunțe costul aproximativ al lucrării, cu excepția materialelor.

Următorul pas este dezvoltarea unui proiect de proiectare. O casă privată deschide mult spațiu pentru imaginație. Sarcina proiectantului este de a vă asigura că toate dorințele dvs. sunt luate în considerare și implementate în timpul renovării. Designerul va defini conceptul de stil și va dezvolta o vizualizare 3D a viitorului interior.

Reparatie cosmetica casei incepe cu vizita gratuita a unui specialist
Demontarea

Demontarea materialelor vechi de finisare precum tapet, pardoseală, elemente decorative

Grund

Amorsarea suprafețelor pe care se vor efectua lucrări de finisare

Pictarea sau lipirea pereților

Vopsirea pereților sau tapetarea, în funcție de solicitările dvs. sau de designul interior

Așezarea podelei

Instalarea pardoselii alese de dvs : laminat, parchet, covor etc.

Înlocuirea prizelor și a comutatoarelor

Înlocuirea părții decorative a prizelor și a întrerupătoarelor fără lucrări majore prin cablare.

Instalarea corpurilor de iluminat

Instalarea candelabrelor și a altor corpuri de iluminat într-un loc existent.

Cum este reparatie cosmetica caselor

Inspecția obiectelor, bugetarea

Lăsați o solicitare de măsurători, momentul vizitei specialistului nostru este convenit. El inspectează sediul, estimează costul reparațiilor.O estimare este făcută și predată clientului. Veți cunoaște costul și durata reparației.

Selectarea materialelor de construcție

Specialistul nostru va face o listă completă a tuturor materialelor necesare. Conform designului interior al spațiilor dvs., el vă va explica la ce materiale ar trebui să fiți atenți, vă va spune cum să economisiți bani.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda repratie la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, vii și verifici personal calitatea muncii. În plus, oferim servicii de curățenie și veți veni imediat în camera curată. Garanție pentru reparații cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente