Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie capitala case

Aspect nou, proiect individual de proiectare a casei, funcționează în conformitate cu codurile de construcție stabilite. Reparatie capitala locuințelor este o modalitate excelentă de a vă schimba complet mediul de acasă. Experții noștri vor pregăti un proiect arhitectural, vor defini stilul și conceptul, vor desena designul viitorului interior. Constructorii, proiectanții, inginerii și arhitecții lucrează într-o singură echipă bine coordonată. Înainte de a începe să creați interiorul casei dvs., proiectantul și arhitectul vor inspecta toate spațiile și vor face calculele necesare.

Reparatie capitala unei case private aduce modificări estetice și tehnice. Acesta nu este doar un interior nou, ci și o schimbare a aspectului casei, transferul pereților, înlocuirea tuturor utilităților. Când revizuiți o casă, schimbările de amenajare trebuie să fie convenite cu arhitectul și astfel încât să nu vă pierdeți timpul în pregătirea documentelor necesare, ne vom asuma aceste responsabilități.

Constructorii, proiectanții, inginerii și arhitecții lucrează într-o singură echipă.
Demontarea

Meșterii noștri vor elimina complet finisajul dur și final din casa dvs., dacă este necesar, vor demola pereții despărțitori interiori

Construcția pereților despărțitori interiori

Necesar în cazurile în care se efectuează reamenajarea sau dacă trebuie înlocuite partițiile vechi

Lucrări de instalare electrică

De regulă, în apartamentele cu vechi fonduri de locuințe, cablurile sunt învechite și nesigure. Acestea sunt înlocuite de cabluri moderne de cupru. Comutatoare, prize sunt montate.

Lucrări de instalații sanitare

Experții noștri vor efectua conducte, dacă sunt necesare reparații majore în carcasa secundară, vor înlocui dispozitivele de alimentare cu apă rece și caldă, canalizarea, dispozitivele de încălzire.

Reparare tavan, perete, podea

Datorită muncii aspre de înaltă calitate, se va dovedi o reparație de înaltă calitate. După finisarea brută, vom continua cu finisarea. Include lucrări de vopsire a pereților, tavanelor, așezarea podelelor, instalarea corpurilor de iluminat și multe altele.

Ce include reparatie capitala casei

Inspecția obiectelor, bugetarea

Lăsați o solicitare de măsurători, momentul vizitei specialistului nostru este convenit. El inspectează sediul, estimează costul reparațiilor.O estimare este făcută și predată clientului. Veți cunoaște costul și durata reparației.

Selectarea materialelor de construcție

Specialistul nostru va face o listă completă a tuturor materialelor necesare. Conform designului interior al spațiilor dvs., el vă va explica la ce materiale ar trebui să fiți atenți, vă va spune cum să economisiți bani.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda repratie la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, vii și verifici personal calitatea muncii. În plus, oferim servicii de curățenie și veți veni imediat în camera curată. Garanție pentru reparații cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente