Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie apartamente

Compania de construcții „Casa de VIS” efectuează renovări la cheie de apartamente. Lucrăm în Chișinău și în toată Moldova. Planificatorii profesioniști, proiectanții, inginerii și constructorii din stat, contactele directe și acordurile cu furnizorii de materiale de construcții, experiența în lucrări de reparații de peste 5 ani ne permit să stabilim prețuri accesibile, să ofere garanții pentru munca efectuată timp de până la 2 ani.

Pentru a comanda o renovare la cheie a apartamentelor în Chișinău sau Moldova, lăsați o solicitare pe site-ul web sau sunați-ne telefonic. Managerul vă va contacta, vă va clarifica câteva detalii și va stabili ora sosirii specialistului nostru.

Gama de lucrări efectuate include proiectarea electrică, înlocuirea conductelor sanitare și diverse alte activități. Vom fi de acord asupra întregului volum înainte de semnarea contractului și vom achiziționa singuri materialele necesare. Tot ce trebuie să faceți este să acceptați rezultatul.

Oferim o gamă completă de servicii de renovare a apartamentelor în Moldova și Chișinău. Puteți comanda nu numai decorarea apartamentului, ci și repararea caselor, a birourilor și a altor spații la cheie.

Etapele reparatii a apartamentelor la cheie de înaltă calitate

Cost estimat

Lasă o cerere de reparatie apartamentelor prin telefon sau prin intermediul site-ului web. Specialistul nostru va veni la tine. El va inspecta apartamentul, vă va asculta dorințele și va calcula prețurile pentru reparatie la cheie.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Alegerea materialelor de finisare

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cumpărarea și expedierea materialelor de construcție. Vom aduce și descărca independent tot ce aveți nevoie.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala apartamentelor la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda renovarea unui apartament la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, veniți la apartament și verificați personal calitatea lucrării. În plus, oferim servicii de curățenie și veți ajunge imediat la un apartament curat. Garanție pentru renovarea apartamentelor cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente