Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie apartamente capitala

Reparatie capitala a apartamentului este necesară dacă intenționați să reparati radical apartamentul. De exemplu, reamenajați carcasa, înlocuiți electricitatea, instalațiile sanitare, conductele etc. Reparatie capitala se efectuează atât în ​​locuințe noi, într-o clădire nouă, când este necesar să transformați un apartament gol într-o locuință confortabilă, cât și în apartamente vechi în care nu s-au făcut reparații de înaltă calitate de mult timp.

Reparatie unui apartament într-o clădire nouă este o etapă care urmează după primirea cheilor apartamentului. Trebuie să înțelegeți că reparațiile dintr-o clădire nouă nu se limitează la tapetarea sau pictarea pereților. Mai des, dezvoltatorii vând apartamente în care nu există finisaje aspre, instalații sanitare și cabluri electrice, sunt instalate ferestre cu geam termopan. Dacă apartamentul este în plan deschis, atunci în plus nu există partiții. Doar câțiva pot planifica independent în această etapă toate nuanțele planificării, astfel încât rezultatul reparației să îndeplinească toate așteptările. În acest caz, vă recomandăm să contactați un designer profesionist pentru a întocmi un proiect de apartament.

Dacă trebuie să re-planificați un apartament, serviciile unui arhitect și proiectant sunt pur și simplu necesare, deoarece acesta este un proces lung de aprobări în tot felul de autorități.

Dacă ați cumpărat un apartament într-o clădire nouă, trebuie să vă amintiți că în următorii câțiva ani va avea loc contracția naturală a casei. Dacă standardele de reparații nu sunt respectate, reparatie apartamentului dvs. poate suferi de contracție și reacție la noua casă.

Etapele reparatii capitale a apartamentelor

Cost estimat

Lasă o cerere de reparatie apartamentelor prin telefon sau prin intermediul site-ului web. Specialistul nostru va veni la tine. El va inspecta apartamentul, vă va asculta dorințele și va calcula prețurile pentru reparatie la cheie.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Alegerea materialelor de finisare

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cumpărarea și expedierea materialelor de construcție. Vom aduce și descărca independent tot ce aveți nevoie.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala apartamentelor la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda renovarea unui apartament la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, veniți la apartament și verificați personal calitatea lucrării. În plus, oferim servicii de curățenie și veți ajunge imediat la un apartament curat. Garanție pentru renovarea apartamentelor cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente