Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie EURO apartamente

Reparatie euro unui apartament este o oportunitate de a dota, de a face atmosfera confortabilă și funcțională. Spre deosebire de lucrările de reparații convenționale, EURO înseamnă că materialele care îndeplinesc standardele europene de calitate sunt utilizate în procesul de reparații. Eurorepair este o reparație efectuată conform standardelor europene, sau mai precis - conform celor germane. Astfel, reparatie în stil european nu este designul și interiorul apartamentului, ci standardele tehnologice pentru implementarea lucrărilor de reparații folosind materiale ale standardului european.

Lucrările de reparatie ar trebui să aibă încredere numai specialiști specializați care o vor face cu o calitate înaltă, respectând toate standardele tehnologice. Reparatie euro are propriile standarde, a căror implementare necesită o abordare profesională și aprofundată a muncii.

Pentru reparatie euro, proiectul de design al unui apartament este o necesitate, deoarece reparatie trebuie gândită și proiectată clar până în cele mai mici detalii. Există o serie de nuanțe în renovarea unui apartament, care sunt importante de luat în considerare chiar și în etapa de proiectare și proiectare. Reparatie EURO este o garanție că veți locui într-un apartament sigur și confortabil.

Etapele reparatii euro a apartamentelor

Cost estimat

Lasă o cerere de reparatie apartamentelor prin telefon sau prin intermediul site-ului web. Specialistul nostru va veni la tine. El va inspecta apartamentul, vă va asculta dorințele și va calcula prețurile pentru reparatie la cheie.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Alegerea materialelor de finisare

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cumpărarea și expedierea materialelor de construcție. Vom aduce și descărca independent tot ce aveți nevoie.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala apartamentelor la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda renovarea unui apartament la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, veniți la apartament și verificați personal calitatea lucrării. În plus, oferim servicii de curățenie și veți ajunge imediat la un apartament curat. Garanție pentru renovarea apartamentelor cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente