Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie apartamente cosmetica

Reparatii cosmetice apartamentului dvs. vi se potrivește dacă doriți să reîmprospătați și să transformați interiorul casei dvs. Această opțiune de reparație este potrivită dacă apartamentul a fost revizuit. Deoarece reparatie cosmetica include doar lucrări de finisare, deci pereții și podeaua din apartament trebuie să fie plane, electricitatea și instalațiile sanitare trebuie să fie proaspete.

Prețul pentru reparațiile cosmetice depinde de înregistrările din apartamentul dvs. și de calculul serviciilor necesare. Puteți afla costul exact al reparatii cosmetice unui apartament după ce specialistul nostru întocmește o estimare. Estimarea și măsurarea nu vor dura mult. Plecarea specialistului nostru este un serviciu gratuit.

Etapele reparatii cosmetice a apartamentelor

Cost estimat

Lasă o cerere de reparatie apartamentelor prin telefon sau prin intermediul site-ului web. Specialistul nostru va veni la tine. El va inspecta apartamentul, vă va asculta dorințele și va calcula prețurile pentru reparatie la cheie.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Alegerea materialelor de finisare

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cumpărarea și expedierea materialelor de construcție. Vom aduce și descărca independent tot ce aveți nevoie.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala apartamentelor la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda renovarea unui apartament la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, veniți la apartament și verificați personal calitatea lucrării. În plus, oferim servicii de curățenie și veți ajunge imediat la un apartament curat. Garanție pentru renovarea apartamentelor cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente