Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie capitala oficii

Reparatie capitala oficiului este o sarcină voluminoasă și complexă de reamenajare a spațiilor și schimbări cardinale în interior. Cu compania noastră, nu trebuie să vă faceți griji că reparațiile durează mult - toate lucrările sunt efectuate în conformitate cu programul stabilit. Suntem interesați să finalizăm la timp o revizie de calitate a biroului.

Relocarea pereților, amenajarea nouă, dezvoltarea unei noi scheme de utilități (încălzire, cabluri electrice, ventilație etc.). Urmează lucrul cu interiorul. Atunci când dezvoltăm un proiect de proiectare, vom lua în considerare toate caracteristicile biroului dvs. și vom selecta aspectul mobilierului și echipamentelor necesare pentru o muncă confortabilă.

Caracteristicile reparatii capitale oficii

Inspecția obiectelor, bugetarea

Lăsați o solicitare de măsurători, momentul vizitei specialistului nostru este convenit. El inspectează sediul, estimează costul reparațiilor.O estimare este făcută și predată clientului. Veți cunoaște costul și durata reparației.

Selectarea materialelor de construcție

Specialistul nostru va face o listă completă a tuturor materialelor necesare. Conform designului interior al spațiilor dvs., el vă va explica la ce materiale ar trebui să fiți atenți, vă va spune cum să economisiți bani.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda repratie la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, vii și verifici personal calitatea muncii. În plus, oferim servicii de curățenie și veți veni imediat în camera curată. Garanție pentru reparații cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente