Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie camerelor de baie

Baia este una dintre cele mai importante camere și trebuie să fie confortabilă și frumoasă. Pentru a face baia confortabilă, este important să respectați o serie de reguli și subtilități în timpul reparatii.

Pentru a evita cheltuieli inutile, încredințați reparatie băii dvs. profesioniștilor. Specialiștii companiei „Casa de VIS” repară băile in Chișinău mai mult de 5 ani. Nu trebuie să căutați maeștri și să negociați cu ei - echipa noastră este deja pregătită să lucreze.

Dificultatea reparatii unei băi și a toaletei este că, de obicei, este alocat puțin spațiu pentru acestea. Experții noștri vă vor asculta dorințele, vor lua măsurători și vă vor ajuta să utilizați fiecare metru pătrat cu un beneficiu maxim.

Cost estimat

Lasă o cerere de reparatie apartamentelor prin telefon sau prin intermediul site-ului web. Specialistul nostru va veni la tine. El va inspecta apartamentul, vă va asculta dorințele și va calcula prețurile pentru reparatie la cheie.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Alegerea materialelor de finisare

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cumpărarea și expedierea materialelor de construcție. Vom aduce și descărca independent tot ce aveți nevoie.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala apartamentelor la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda renovarea unui apartament la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, veniți la apartament și verificați personal calitatea lucrării. În plus, oferim servicii de curățenie și veți ajunge imediat la un apartament curat. Garanție pentru renovarea apartamentelor cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente