Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie bucatarie

Bucătăria este locul în care toată lumea se reunește la aceeași masă. Prin urmare, bucătăria ar trebui să fie funcțională și foarte confortabilă, iar întreaga familie ar trebui să îi placă. Prin urmare, trebuie să luați în considerare cu seriozitate viitorul interior al bucătăriei, mobilierul și locația acestuia, comunicațiile și alte puncte tehnice importante chiar înainte de începerea lucrărilor de reparații.

Este necesar să ne gândim inițial la ce set, ce mobilier și aparate de bucătărie vor fi utilizate. Acest lucru este necesar pentru planificarea aspectului cablajului și a tuturor comunicațiilor. Poate că, pentru a pune în aplicare ideea bucătăriei dvs., poate fi necesară reamenajarea spațiilor, construcția de partiții noi sau demolarea zidurilor vechi. Toate acestea trebuie gândite și implementate în proiectul de proiectare, deoarece costul final al reparatiei bucătăriei depinde de acest lucru.

Dacă aveți nevoie de o reparatie a bucătăriei în Chișinău sau Moldova, vă vom ajuta cu plăcere. Reparatie bucătăriei este o sarcină simplă pentru noi, așa cum am făcut-o de zeci de ori. Fiecare reparatie este unică, iar abordarea acesteia este individuală, indiferent de nivelul de complexitate al proiectului.

Cost estimat

Lasă o cerere de reparatie apartamentelor prin telefon sau prin intermediul site-ului web. Specialistul nostru va veni la tine. El va inspecta apartamentul, vă va asculta dorințele și va calcula prețurile pentru reparatie la cheie.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Alegerea materialelor de finisare

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cumpărarea și expedierea materialelor de construcție. Vom aduce și descărca independent tot ce aveți nevoie.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala apartamentelor la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda renovarea unui apartament la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, veniți la apartament și verificați personal calitatea lucrării. În plus, oferim servicii de curățenie și veți ajunge imediat la un apartament curat. Garanție pentru renovarea apartamentelor cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente