Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reparatie apartamente in cladire noua

Reparatie unui apartament într-o clădire nouă este o sarcină dificilă pentru care cel mai bine este să implicați o echipă de profesioniști. Apartamentele din clădirile noi sunt închiriate în diferite condiții: undeva s-au finalizat parțial lucrările brute, undeva s-au finalizat parțial lucrările de instalare, unele apartamente, în special cele cu amenajare gratuită, sunt închiriate într-o versiune de construcție curată. Astfel, prețurile pentru reparații vor diferi în fiecare apartament specific.

Primul lucru care va fi necesar pentru a înțelege volumul și costul lucrărilor este pregătirea unei estimări de reparații. Estimarea pentru reparația unui apartament într-o clădire nouă include o listă de lucrări la instalarea cablurilor electrice, a comunicațiilor sanitare, precum și a lucrărilor brute și de finisare. Pentru a întocmi o estimare, este necesar să apelați un măsurător la obiect, pentru a evalua și calcula costul exact al lucrării.

Etapele reparatii unui apartament intr-o cladire noua

Cost estimat

Lasă o cerere de reparatie apartamentelor prin telefon sau prin intermediul site-ului web. Specialistul nostru va veni la tine. El va inspecta apartamentul, vă va asculta dorințele și va calcula prețurile pentru reparatie la cheie.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Alegerea materialelor de finisare

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cumpărarea și expedierea materialelor de construcție. Vom aduce și descărca independent tot ce aveți nevoie.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala apartamentelor la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda renovarea unui apartament la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, veniți la apartament și verificați personal calitatea lucrării. În plus, oferim servicii de curățenie și veți ajunge imediat la un apartament curat. Garanție pentru renovarea apartamentelor cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente