Reparații și design de apartamente, case, birouri la cheie în Moldova

Reamenajarea apartamente

Reamenajarea unui apartament este o modificare a aspectului original al spațiilor. Cel mai adesea, se recurge la reamenajare pentru a mări spațiul locativ, pentru a redistribui zona dintre camere sau din cauza inconvenientului plasării inițiale a etajelor. Schimbarea aspectului unui apartament este o sarcină dificilă și responsabilă și nu puteți face fără serviciile de proiectare arhitecturală. În plus, reamenajarea apartamentului, demolarea și relocarea zidurilor, unirea balconului cu apartamentul necesită aprobarea organelor de conducere.

Reamenajarea unui apartament începe cu un proiect care este elaborat doar de un arhitect profesionist. După aprobarea proiectului și demontarea vechilor ziduri, ridicarea pereților despărțitori și alte lucrări conexe, proprietarul apartamentului va trebui să primească o opinie și un certificat de acceptare cu privire la legalitatea reamenajării locuinței sale.

Ce este inclus în serviciu

Inspecția obiectelor, bugetarea

Lăsați o solicitare de măsurători, momentul vizitei specialistului nostru este convenit. El inspectează sediul, estimează costul reparațiilor.O estimare este făcută și predată clientului. Veți cunoaște costul și durata reparației.

Selectarea materialelor de construcție

Specialistul nostru va face o listă completă a tuturor materialelor necesare. Conform designului interior al spațiilor dvs., el vă va explica la ce materiale ar trebui să fiți atenți, vă va spune cum să economisiți bani.

Dezvoltare design interior

Designerul afișează cele mai mici detalii ale interiorului, până la culoare, mobilier și amenajarea acestuia, dar și locația electrică, a instalațiilor sanitare, adică a unui proiect de inginerie complet. De asemenea, veți vedea cum va arăta apartamentul dvs. chiar și înainte de renovare utilizând vizualizarea 3D.

Lucrări capitale și tehnice

Reparatie capitala la cheie include lucrări capitale, reamenajarea spațiilor, relocarea zidurilor, instalarea instalațiilor sanitare, conectarea utilităților.

Finisare

Constructorii aplică materiale de finisare pe suprafețe plane: vopsiți pereții, așezați pardoseala, instalați tavane întinse. Puteți comanda repratie la cheie și puteți obține cadou un design interior.

Etapa finală

În etapa finală, maistrul acceptă lucrarea, muncitorii scot gunoiul și uneltele din incintă. După aceea, vii și verifici personal calitatea muncii. În plus, oferim servicii de curățenie și veți veni imediat în camera curată. Garanție pentru reparații cu materiale la cheie - 2 ani.

Ultimele noastre lucrări
De ce noi
1
Nu depășim costul stabilit al estimării

2
Peste 5 ani de experiență

3
Garanție pentru toate tipurile de lucrari 2 ani

4
Gama completă de servicii pentru inginerie, reparații și proiectare

5
Control transparent asupra executării lucrărilor

6
Plata la finalizarea lucrărilor

Întrebări frecvente